Een serie vierkante foto's van mij zou zó aan de muur kunnen hangen. Stel dat je ze op 50 x 50 cm bestelt dan praat je over een stuk muur van 1,5 x 1,5 meter. Het is maar een idee. Ik kan deze composities nu niet in de webshop zetten omdat ik ze nog niet op voorraad heb. Maar ik zal er hier wel een aantal tonen en wacht dan de reacties af .....

uit 2015 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Circle of Saints

2015

Van de recht omhoog genomen foto's hier is deze de hoogste. Je kijkt bijna 35 meter naar boven een koepel in van de kathedraal van Cahors (Frankrijk, Lot). Zie de reling rondom waar je langs kunt lopen (als je geen hoogtevrees hebt.) De schilderingen op het plafond stellen Heiligen voor en zijn uit de 14e eeuw. Foto uit 2011 met een Canon 400D.  

Gold Vault

2015

Met de lens recht omhoog is hier het middenstuk vastgelegd van het rijk gedecoreerde tongewelf van de kapittelzaal van de kathedraal van Canterbury (UK, Kent). Compositie uit 2009, gemaakt met een Canon 400D.

Hanging Around

2015

Ook deze square is recht omhoog genomen en beeldt het fraai bewerkt plafond uit van het centrale trappenhuis van het kasteel van Azay-le-Rideau (Fr, Indre-et-Loire). Compositie uit 2011 met een Canon 400D gemaakt. 

Out of the Window

2015

Deze square heb ik van boven naar beneden genomen. Op doorreis in Frankrijk logeerden wij in het charmante kasteel van Paray-le-Frésil ten oosten van Moulins (Allier). 's Ochtends keek ik suf naar buiten en zag beneden me de verweerde treden van het terras waar wij tot laat in de avond hadden genoten van een goed glas wijn. Foto gemaakt in 2006 met een Minolta Z1. 

Rooftop Grooves

2015

In de plaats Crest (Frankrijk, Drôme) staat een gigantische donjon uit de 12e eeuw over de omgeving uit te kijken. Bovenop hebben ze dit dak aangelegd waar het regenwater wordt verzameld en naar beneden afgevoerd. Dit dak is over het origineel heen gebouwd, dat ook al een wateropvang functie had. Foto gemaakt in 2013 met een Canon 60D. 

Starsky

2015

Dit is het centrale deel van het koepelplafond van een torenkamer in het kasteel van Villandry (Fr., Indre-et-Loire). Een vooral om zijn tuinen bekend kasteel, dat ook een prachtig interieur heeft. Dit plafond is door de toenmalige eigenaar in 1906 gekocht uit een kasteel in Toledo (Spanje) dat afgebroken werd. De rijke decoraties zijn voorzien van zowel Moorse als Christelijke motieven. Het is in Toledo gedemonteerd en in Villandry weer in elkaar gezet. Deze compositie uit 2011 is gemaakt met een Canon 400D.

Sunspot

2015

Zonnebloem van dichtbij, gefotografeerd in 2008 bij het plaatsje Blet (dept. Cher) in midden Frankrijk met een Canon 400D.

Woodspray

2015

Omhoog kijken ligt niet voor de hand in het kasteel van Brézé (Frankrijk, Loire) omdat het belangrijkste zich hier onder de grond afspeelt. Maar eenmaal weer boven gingen we toch de toren in en werden verrast door deze explosie van hout. Foto uit 2011 met een Canon 400D camera.